Bruiloften

Op de mooiste en een van de meest bijzondere dag van je leven wil je er adembenemend uitzien. De foto’s worden nog lang teruggekeken, dus je haar en make-up moeten er de gehele dag fantastisch uitzien.

All pictures are made by Jennifer Arndt Photography

Proef:

 

Voor de ‘grote dag’ aanbreekt maken we een afspraak voor een proefkapsel en proefmake-up. Samen bekijken we welke look het beste past bij jouw jurk (of pak) en wat daar voor nodig is. Denk aan het opfrissen van de haarkleur, het opvullen van je haar voor het creëren van maximaal volume, het zetten van extensions of het knippen van je haar. De afspraak voor het proefkapsel kan in Nederland plaatsvinden of vlak voor de bruiloft op Ibiza.

 

Elke bruiloft is uniek en is alles mogelijk. Samen met jou bepalen we welke stijl het beste past bij jou als bruid. Gaan we voor klassiek, bohemian, of de romantische beach look? Wil je sluier, haarsieraden of verse bloemen in je haar? Dan speel ik daar op in. Na het uitproberen van meerdere kapsels en make-up looks kies je de perfecte look uit voor je trouwdag.

De grote dag:

 

Dan is het zo ver, je grote dag is aangebroken. Ik kom ruim op tijd naar je hotel, villa of trouwlocatie waar ik je klaarmaak voor je bruiloft. Optioneel kan ik ook de bruidsmeisjes, getuigen of ouders, broers en zussen klaarmaken voor de bruiloft. Maar natuurlijk zorg ik ervoor dat ik ruim de tijd heb voor jou. Indien nodig kan ik een assistent meenemen.

 

Doordat we al gekozen hebben voor de ultieme look kun je aan het begin van je trouwdag ontspannen terwijl ik je look tot in de puntjes creëer. Mijn kapsel blijft gegarandeerd de hele dag goed zitten waardoor je de gehele dag geweldig op de foto’s staat. Mijn doel is dat jij je de gehele dag op je allermooist voelt!

 

De kosten voor een bruidskapsel en bruidsmake-up inclusief de proef zijn vanaf 250 euro. Deze kosten zijn exclusief eventuele nieuwe kleuringen of het gebruik van extensions.

Love is in the hair